Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

E-postadress för nyhetsbrev:

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+
Dobb Daddy - Kit with hook

Dobb Daddy - Kit with hook

Niklas Holmér på Fly-Dressing har utvecklat Dobb Daddy, ett nytt system som gör det möjligt att fiska gäddflugor med dina vanliga spinnfiske-utrustningar - från och med nu kommer du inte bli utfiskad längre av dina flugfiske polare under de dagar då gäddan föredrar långsamt pulserande flugor framför ett gummibete eller wobbler och jerkbait.

Det här kittet inkluderar en Dobb, en Bauer Pike Rig på en färdig vajertafs, ett XXL Cone Head och två stycken Gummikulor - det enda som saknas är en Gäddfluga och sen är du redo att börja fiska!

Dobb Daddy fungerar utmärkt med de flesta vanliga spinnfiske utrustningar för gädda.

Om du vill sätta på en Wiggle Tail, fäster du enkelt en Fastach snap längst bak på kroken och binder sedan fast tailen på en Snap for Tails.

Vi rekommenderar att man köper en extra påse med Gummikulor då de är en viktig del av funktionen på Dobb Daddy-systemen och de kan slitas ut efter man fångat en del gäddor.


115:-132:-


Läs mer
Köp
Sortera efter
Sortera efter

De bästa sportfiskeprylarna från de bästa leverantörerna: Abu Garcia, Shimano, Rapala. Svartzonker, G Loomis, Westin, Savage Gear, Normark, CWC, BFT, Zalt m.m.


GARANTI
Vi på Berras har alltid
minst 1 års fabriksgaranti
på våra varor.

SÄKER BETALNING
Betala säkert med KLARNA,
Avbetalning, faktura
eller internetbank..

TRYGGHET
Säkra leveranser inom Sverige

KUNDSERVICE
Egen kundservice för snabb
hantering av Dina ärende.