Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

E-postadress för nyhetsbrev:

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+
Geoff Anderson Dozer 4-Urus 4 set

Geoff Anderson Dozer 4-Urus 4 set

Geoff Anderson Dozer 4 Jacka
Här har du en proffsig året runt-jacka i 3/4 längd. Den är både vind- och vattentät. Med ett ventilerande material som låter plagget "andas". Tål riktigt tuffa tag i fuktiga och våta förhållanden. En hypermodern fiskejacka som Geoff Anderson har utvecklat och förfinat i över 15 år. Klassisk design med långt bakstycke och fleecefodrade handvärmarfickor. Den har två lodräta frontfickor med vattentäta blixtlås. Samt två stora sidofickor med nätfoder som kan öppnas vid behov av extra ventilation.
Urus 4 Byxa
Också dessa är vind- och vattentäta. Sköna och slitstarka byxor som passar utmärkt ihop med Dozer jackan. Utvecklad för tufft bruk i tåligt material. Medger stor rörlelsefrihet, höft och knän har god passform och extra förstärkning, även i byxbenens innersida. Tillverkade i The System Fabric, komfortabelt ventilerande. Fodret är fukttransporterande. Både bälte och hängslen, två rymliga, expanderande lårfickor, en integrerad multi-tool-ficka. Sidofickorna har vattentäta blixtlås och Duraflex benlås.

4 495:-6 295:-


Läs mer
Köp
Sortera efter
Sortera efter

De bästa sportfiskeprylarna från de bästa leverantörerna: Abu Garcia, Shimano, Rapala. Svartzonker, G Loomis, Westin, Savage Gear, Normark, CWC, BFT, Zalt m.m.


GARANTI
Vi på Berras har alltid
minst 1 års fabriksgaranti
på våra varor.

SÄKER BETALNING
Betala säkert med KLARNA,
Avbetalning, faktura
eller internetbank..

TRYGGHET
Säkra leveranser inom Sverige

KUNDSERVICE
Egen kundservice för snabb
hantering av Dina ärende.