Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

E-postadress för nyhetsbrev:

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+

Fiskespö


Det finns en uppsjö av fiskespön för olika sorters fiske. Att välja rätt fiskespö beror på vad du vill fiska och hur.


Det finns många olika sorters sätt att fiska och olika situationer kräver olika spön. Haspelspö, Spinnspö, havsfiskespö, jerbaitspö eller ett Ultralätt spö. Sen finns det inom varje kategori, ofta  olika varianter som: Light medium och heavy m.m. Allt beror på vad du är ute efter. Ring eller maila gärna oss med dina frågor så kan vår kunniga personal guida dig till rätt spö.
Tel: 08-15 96 30. E-post: admin@berras.se
Svartzonker Signatur 11ft4in 30-120g spinn

Svartzonker Signatur 11ft4in 30-120g spinn

Svartzonker Signatur 11,4-fotspö är ett tvådelat höjdarspö som tar beten på mellan 30-120g. Här är det längsta spöt i Svartzonker Signatur-serien och ett av de populäraste. Svartzonkers Signaturspön är byggda för att ge dig största möjliga känsla av fisken när den hugger. Till detta har Claes "Svartzonker" Claesson använt sig av idel kvalitétskomponenter och material. Handtaget är en kombination av gummi och kork. Rullfästen och spööglor är från SeaGuide.Toppöglan är av PacBay-modell och den har en Fuji ändbutt av gummi för stabilitet.

1 566:-2 399:-


Läs mer
Köp

De bästa sportfiskeprylarna från de bästa leverantörerna: Abu Garcia, Shimano, Rapala. Svartzonker, G Loomis, Westin, Savage Gear, Normark, CWC, BFT, Zalt m.m.


GARANTI
Vi på Berras har alltid
minst 1 års fabriksgaranti
på våra varor.

SÄKER BETALNING
Betala säkert med KLARNA,
Avbetalning, faktura
eller internetbank..

TRYGGHET
Säkra leveranser inom Sverige

KUNDSERVICE
Egen kundservice för snabb
hantering av Dina ärende.