Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

E-postadress för nyhetsbrev:

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+
Guideline Einarsson 9plus reel - BLACK GLOSSY W/RED KNOB - RH

Guideline Einarsson 9plus reel - BLACK GLOSSY W/RED KNOB - RH

Einarsson PLUS-serien tillverkas i olika storlekar för täcka alla upptänkliga fiskesituationer, från öring i mindre åar och stilla vatten till jakten på troféfiskar i både sött och salt vatten. Bromssystemet i Einarsson PLUS är helt inkapslat och vattentätt. Alla rostfria komponenter är helt saltvattenbeständiga. Tjockleken på den anodiserade ytan är cirka 20mμ, vilket betyder att PLUS-rullarna är perfekta för användning i både sött och salt vatten.

Rullarna är tillverkade på Island och monterade med Einarsson´s extremt snäva toleranser och kvalitetsteamet övervakar hela produktionsprocessen för att upprätthålla högsta kvalitet. Bromspaketet består av en kombination av metall och grafitmaterial som säkerställer en silkesmjuk bromsverkan vid alla olika inställningar. Grafitdiskarna är tillverkare i USA, envägslagret i Tyskland och övriga kullager produceras i Japan.

Aluminiumdelarna på rullarna är svarvade ur 6061 T6 för att ge stabilitet och slitstyrka för en livstids hårt bruk. Stativet och spolen är smidda, på liknande sätt som kolvstängerna i en bilmotor, och axeln är av saltvattenbeständigt rostfritt stål. Tillsammans ger det en stark men lätt konstruktion, just det som vi sökt förverkliga i våra PLUS-rullar.

Sötvatten, saltvatten, sand.... det spelar ingen roll; bromssystemet är självklart helt tätt och underhållsfritt.

Rullarna är anodiserade i enlighet med ´Type II semi hard specifications ISO 9001 1401´ för att stå emot saltvatten och tjockleken på det anodiserade lagret är 20mµ.

Antal i lager: 0

4 844:-5 699:-


Läs mer
Köp

De bästa sportfiskeprylarna från de bästa leverantörerna: Abu Garcia, Shimano, Rapala. Svartzonker, G Loomis, Westin, Savage Gear, Normark, CWC, BFT, Zalt m.m.


GARANTI
Vi på Berras har alltid
minst 1 års fabriksgaranti
på våra varor.

SÄKER BETALNING
Betala säkert med KLARNA,
Avbetalning, faktura
eller internetbank..

TRYGGHET
Säkra leveranser inom Sverige

KUNDSERVICE
Egen kundservice för snabb
hantering av Dina ärende.