Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

E-postadress för nyhetsbrev:

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+
Köpvillkor  
 
Fullständig version
Leveransvillkor inom Sverige

Leveranstid är normalt 3-5 dagar, om vi behöver beställa produkter från leverantören tar frakten nomalt sett 10-14 dagar. Frakten är 59kr (Gäller ej motorer, marinelektronik och skrymmande paket längre än 1,2m.) Om du väljer produkter som är skrymmande tillkommer ytterligare en avgift på 150kr,. Skrymmande produkter är de som är längre än 1,2m. Som, spön, håvar m.m.

Betalningsavgifter:
Kortbetalning 0:-
Faktura 25:- - dina varor levereras med en 30 dagars faktura
Postförskott 50:-

Vi rekommederar kortbetalning eftersom det är billigast för Dig, i andra hand rekommenderas fakturabetalning och vi erbjuder även postförskott men det är dyrare eftersom postförskottsavgiften är 50 kr.

Följande villkor reglerar förhållandet mellan Berras Sportfiske AB och Dig som kund när du handlar från vår Internetbutik.

Köp
Du måste vara minst 18 år för att handla på vår Internetbutik. Men du som är under 18 behöver inte oroa Dig. Be bara målsman att utföra beställningen åt Dig.

Priser
Alla priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga priser..

Garantier
Vi lämnar alltid ett års garanti på alla våra produkter.

30 dagars öppet köp
Du har full returrätt inom 30 dagar efter mottagandet. Varor som returneras måste vara i väsentligt oförändrat skick och de skall emballeras så att de inte skadas under transport. Du måste själv stå för fraktkostnad och transportrisk vid retur.

Reklamationer
Om vi har skickat fel saker, varan är transportskadad eller trasig, skall Du kontakta oss så snart som möjligt per e-post admin@berras.se. Ta foto på varan och förklara felet. Vi berättar för Dig hur Du skall returnera varan kostnadsfritt till oss. Vi gör vårt yttersta för att Du ska vara nöjd. Du kan få en ny vara eller pengarna tillbaka. Produkten måste var oanvänd och finnas i sitt originalemballage.

Ej uthämtade/utlösta paket
Vi debiterar en avgift på 300 kronor för att täcka våra kostnader för ej uthämtade/utlösta paket.

Leveranstider
När vi har fått Din beställning ska det normalt inte ta mer än fem vardagar innan Du har fått beställningen. Beställningar som inkommer fredag eftermiddag och på helger behandlas normalt på följande vardag. Vi samarbetar med Posten för snabba och säkra leveranser.

Frakt- och betalningsmöjligheter
När du beställer varor på vår Internetbutik kan Du välja att betala med bank / betalkort (det mest populära alternativet), med postförskott eller mot faktura. 
Valet gör Du på Internetbutikens kassasida. Kortbetalning rekommenderas eftersom det blir billigast för dig.

Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägerier.

Dina personuppgifter
För att ge Dig bästa möjliga service behöver vi Ditt namn, postadress, telefonnummer och emailadress. Du som vill betala mot faktura måste uppge Ditt personnummer. BeOutdoors Nordic AB ansvarar för all hantering av Dina personuppgifter och kommer under inga omständigheter att lämnas ut till tredje person. Berras Sportfiske AB för register över våra kunder i enlighet med personuppgiftslagen (PUL).

Förändrade villkor
Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren utan varsel. Det är villkoren vid tidpunkten för Din beställning som gäller.

Bolagets juridiska information
Berras Sportfiske AB org 556335-4751 
är ett helägt dotterbolag till Carama Invest AB org 556174-4169,

Kontakt:
E-post kundtjänst: admin@berras.se
Tel kundtjänst: 0240-36100
Öppettider kundtjänst:
Mån-fre 10:00-15:00

E-post butik: butik@berras.se
Tel butik: 08-159630
Öppettider butik:
Mån-fre 10:00-18:00
Lör: 10:00-15:00
Sön: Stängt

 Varor och priser på nätet kan variera mot dom fysiska butikerna.

De bästa sportfiskeprylarna från de bästa leverantörerna: Abu Garcia, Shimano, Rapala. Svartzonker, G Loomis, Westin, Savage Gear, Normark, CWC, BFT, Zalt m.m.


GARANTI
Vi på Berras har alltid
minst 1 års fabriksgaranti
på våra varor.

SÄKER BETALNING
Betala säkert med KLARNA,
Avbetalning, faktura
eller internetbank..

TRYGGHET
Säkra leveranser inom Sverige

KUNDSERVICE
Egen kundservice för snabb
hantering av Dina ärende.