Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

E-postadress för nyhetsbrev:

Följ oss på Twitter Följ oss på Facebook Följ oss på Google+

Om ossBerras Sportfiske har gamla anor som fiskebutik i Stockholm. Men har även varit en pionjär med att sälja fiskeutrustning online.

Fiskeutrustning, fisketillbehör, sportfiske och fiskeglädje är alla ord som dyker upp när man tänker på Berras Sportfiske. Sedan 2 år tillbaka är det ett nytt framåt gäng som driver butiken.


Daniel Moström.
VD 

 
Peter Wållgren.
Butikschef

 
Pär Bredberg.
Medarbetare

 
Daniel Moström. VD

Daniel Moström har lång erfarenhet från att driva företag i sportfiskebranschen men han har även bred erfarenhet av att leda företag framgångsrikt inom andra branscher. Att ständigt jobba med kundnöjdhet, affärsförbättringar och att erbjuda en bra kundupplevelse ligger Daniel mycket varmt om hjärtat.
Som bosatt i södra Dalarna har han alltid mycket fina insjövatten att fiska i under alla årstider. Då fiskas helst ädelfisk med flugspö. Men även jerkfiske efter gädda är ett intresse som växt hos Daniel. Men då helst i grunda insjöar i Småland. Under vinterhalvåret är en personlig favorit att få sätta sig på en skoter och besöka en enslig sjö djupt inne i skogarna. Och på sommarhalvåret är fisketurerna i Stockholms skärgård lyckliga stunder att dela med goda vänner.
”Det bästa med att jobba med sportfiske är att man sysslar med folks glädjeämnen - Det finns alltid en härlig fiskehistoria att dela med sig av.”
Målet med Berras Sportfiske är att bli den bästa och mest välsorterade sportfiskeverksamheten i branschen. Kunderna skall alltid känna att de kan hitta både bra erbjudanden och oväntat mycket bra nya tillbehör att förhöja fisketuren med.


 
Peter Wållgren. Butikschef

Peter Wållgren är kanske mer känd som Peter Berggren efter många år i branschen. Han började sin karriär som Strömstare och jobbade med öringar och ungdomar i Stockholmsström. Han har även varit med i styrelsen hos Sportfiskarna och hjälpt till med bla fiskekurser på studiefrämjandet vilket är någonting som än idag ligger honom varmt om hjärtat.
De senaste 10 åren är det fiskeguidning som gäller när han inte ställer till med oreda i butiken på Valhallavägen. Gäddor och Havsöringar bör se upp när han lägger ut med båten. När han själv får välja fiskemetod blir det oftast flugfiske. gärna vid någon Laxälv eller något mer exotiskt. Har man någon gång fått känna en storlax otroliga styrka när den sätter fart nedför strömmen då är det lätt att bli ”hooked”. Det är klart att en Bonefishflat i Karibien är ju inte heller helt fel.

Du kan läsa mer om Peters fiskeguidning här.


 
Pär Bredberg. Butiksmedarbetare.

Son född och uppvuxen i Stockholms skärgård har fiske blivit en naturlig del av Pärs liv sen barnsben. Han gillar det mesta inom fiske men flugfisket är nog något av en favorit. Hemma i Stockholmstrakten blir det mest gädda och havsöring. Men även en del abborre och gös. Men bäst trivs han på sitt smultronställe, i sin stuga i Jämtland. Där fiskar han mest vandrande storöring. Friluftsliv och jakt är också något Pär gillar. Det brukar bli både älg, rådjur och fågel när det är säsong.

Bolagets juridiska information
Berras Sportfiske AB org 556335-4751 
är ett helägt dotterbolag till Carama Invest AB org 556174-4169,

Kontakt:
E-post kundtjänst: admin@berras.se
Tel kundtjänst: 0240-36100
Öppettider kundtjänst:
Mån-fre 10:00-15:00

E-post butik: butik@berras.se
Tel butik: 08-159630
Öppettider butik:
Mån-fre 10:00-18:00
Lör: 10:00-15:00
Sön: Stängt


De bästa sportfiskeprylarna från de bästa leverantörerna: Abu Garcia, Shimano, Rapala. Svartzonker, G Loomis, Westin, Savage Gear, Normark, CWC, BFT, Zalt m.m.


GARANTI
Vi på Berras har alltid
minst 1 års fabriksgaranti
på våra varor.

SÄKER BETALNING
Betala säkert med KLARNA,
Avbetalning, faktura
eller internetbank..

TRYGGHET
Säkra leveranser inom Sverige

KUNDSERVICE
Egen kundservice för snabb
hantering av Dina ärende.